Doel Sumbang – Mawar Bodas

[Intro:] 
C#m F#m C#m
G# A  G# C#m
A  G# 
C#m

[Verse:]
                C#m
mapai jalan satapak
                     A
ngajugjug ka hiji lembur
                F#m
henteu karasa capena
       D         C#m
sabab aya nu diteang

                      C#m
hujan angin dor dar gelap
                    A
taya tempat keur ngiuhan
                F#m
sanajan awak rancucud
        D           C#m
teu paduli kajeun teuing

            G#
nu penting mah asal nepi
           C#m
ka tempat anu dituju
         G#
rek ngalongok mawar bodas
         C#m
nu moal lila ka ala

      F#m
sugan tea.. moal gagal
        C#m
kembang geus aya nu boga
          A
balik ge asa hoream
         C#m
leumpang ge jiga ngalayang

[Reff:]
         A
teu kasawang.. (teu kasawang )
       C#m
ti anggalna.. ( ti anggalna )
         A
teu ka pikir..( teu ka pikir )
    C#m
ti tadina.. (tadina)
       F#m
lamun tea bakal gagal
        C#m
hoream teu sudi teuing
     A
mikiran pipanyakiteun..
   C#m
mikiran pipanyakiteun..

[Interlude:] 
G# A  G#
F#m A  C#m
G# A  G#
A  G# C#m
A  G# C#m

[Verse:]
                C#m
mapai jalan satapak
                     A
ngajugjug ka hiji lembur
                F#m
henteu karasa capena
       D         C#m
sabab aya nu diteang

                      C#m
hujan angin dor dar gelap
                    A
taya tempat keur ngiuhan
                F#m
sanajan awak rancucud
        D           C#m
teu paduli kajeun teuing

            G#
nu penting mah asal nepi
           C#m
ka tempat anu dituju
         G#
rek ngalongok mawar bodas
         C#m
nu moal lila ka ala

      F#m
sugan tea.. moal gagal
        C#m
kembang geus aya nu boga
          A
balik ge asa hoream
         C#m
leumpang ge jiga ngalayang

[Reff:]
         A
teu kasawang.. (teu kasawang )
       C#m
ti anggalna.. ( ti anggalna )
         A
teu ka pikir..( teu ka pikir )
    C#m
ti tadina.. (tadina)
       F#m
lamun tea bakal gagal
        C#m
hoream teu sudi teuing
     A
mikiran pipanyakiteun..
   C#m
mikiran pipanyakiteun..

[Reff End:]
         A
teu kasawang.. (teu kasawang )
       C#m
ti anggalna.. ( ti anggalna )
         A
teu ka pikir..( teu ka pikir )
    C#m
ti tadina.. (tadina)
       F#m
lamun tea bakal gagal
        C#m
hoream teu sudi teuing
     A
mikiran pipanyakiteun..
   C#m
mikiran pipanyakiteun..

[Outro:] 
A  G# C#m

.
.
.
.
Chord By: TeknoBgt.com

.

..