Tambah nilai Roblox di UniPin dengan DANA, OVO dan GoPay 2022 terkini

Hantar Roblox murah di UniPin dengan DANA, OVO dan GoPay 2022 terkini, anda boleh ketahui di sini. anda dipersilakan masuk.

Roblox adalah salah satu permainan paling popular di dunia hari ini. Buddy boleh bermain Roblox dengan pelbagai pilihan yang menarik. Cipta, bayangkan dan kongsi pengalaman dalam dunia 3D buatan.

Untuk mencapai hasil terbaik dalam Roblox, anda memerlukan Robux. Robux ialah mata wang yang boleh anda gunakan untuk membeli pelbagai barangan.

Oleh itu, ramai yang mencari maklumat bagaimana untuk meningkatkan baki Roblox ini. Malah kawan-kawan, anda boleh membeli baucar Roblox melalui UniPin menggunakan DANA, OVO, GoPay atau e-dompet lain.

Cara mendaftar BLT BBM Online 2022 melalui Aplikasi HP

Caj Roblox di UniPin dengan DANA, OVO dan GoPay

  1. Mula-mula sediakan HP anda. Pastikan anda mempunyai perkongsian internet.
  2. Pergi ke laman web rasmi UniPin di sini www.unipin.com/id/game/roblox.
  3. Sila pilih kupon yang anda ingin beli. Adakah Roblox $10 atau $25?
  4. Tentukan saluran pembayaran. Adakah ia baucar fizikal atau melalui e-dompet seperti GoPay, DANA, OVO dan ShopeePay. Boleh juga melalui transfer bank BCA, BNI, BRI, Mandiri dll.

Anda juga boleh menambah kupon Roblox melalui Indomaret dan Alfamart. Harga baucar berbeza untuk setiap kaedah pembayaran.

Dalam kes ini, anda boleh membeli dengan DANA, OVO atau GoPay. Untuk Roblox $10, jika anda membayar dengan GoPay, harganya ialah 168,000. Manakala, jika anda menggunakan DANA dan OVO, anda boleh menjimatkan sehingga Rs 156,000 sahaja.

Kemudian pilih pilihan yang anda ingin beli kupon Roblox melalui DANA, OVO atau GoPay, sila pilih dan tekan (contohnya DANA).

Cara nak dapatkan kuota kecemasan Indosat, ada 3 GB 7 hari

  1. Kemudian ia membawa rakan kepada maklumat pengebilan. Anda perlu memasukkan e-mel dan nombor telefon anda dan kemudian tandakan Ingat saya. Pastikan E-mel dan nombor adalah betul Kemudian klik Sahkan.
  2. Kemudian anda akan pergi ke pautan rasmi DANA. Masukkan nombor telefon DANA anda sekali lagi dan klik Seterusnya.
  3. Masukkan enam digit PIN DANA anda dan kemudian masukkan butiran pembayaran anda. Jika baki DANA mencukupi, sila tekan BAYAR.
  4. Selepas pembayaran berjaya diselesaikan, langkah seterusnya ialah menyemak e-mel yang anda daftarkan sebelum ini. Kupon Roblox akan dihantar ke e-mel selepas transaksi berjaya.
Trending:  Lari Jarak Jauh TTS Lontong 7 huruf, Jangan Salah Pikir Lagi ya Gaes

Akhir sekali, anda boleh menebus kod kupon dalam e-mel menggunakan panduan di bawah.

Pakej Internet Tanpa Had Telkomsel 2022, Ini Cara Mendaftar

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau maklumat lain, sila tulis di ruangan komen di bawah. Kami akan memberikan hadiah percuma untuk menambah nilai permainan bertuah yang menulis komen dan berkongsi artikel ini.

Beginilah cara pakej Roblox murah di UniPin menggunakan DANA, OVO dan GoPay 2022 yang terkini. Semoga ia membantu anda.